vrijheid

om te verplaatsen

Mortsel

Stadsterras ligt precies goed. Het is niet alleen een heerlijk rustpunt, maar ook een centrale uitvalsbasis.

Je bent vlakbij Antwerpen, Lier en Mechelen en raakt vlotjes overal naartoe. Dankzij de fietsostrade, de snelweg op 3 km, het station op wandelafstand, een ruime ondergrondse parking en tramlijnen 7 (Mortsel-Eilandje) en 15 (Linkeroever – Groenplaats – Centraal Station – Mortsel) voor de deur doe je dat precies hoe je dat wil!

Bushalte

10m

Bank

100m

Tramhalte

50m

Bakker

150m

Krantenwinkel

150m

Supermarkt

200m

Apotheek

200m

Fitness

300m

Bibliotheek

350m

Station

600m

Koffiebar

700m

Kawa koffie & bokes

Gevestigd in de oude loketbalie van het station Mortsel Oude God. Je kan er terecht voor een koffie van micro-roastery Normo en desembokes met origineel beleg. Of je laat je lekker gaan met een smakelijk stukje taart!

Brasserie Pastis

Een klassieker in Mortsel die het gevoel geeft even in Frankrijk te vertoeven. Ontdek zeker hun fantastisch terras en de verfijnde brasseriekeuken in een mooi kader.

De Vlegel

Eén van de grootste horecazaken van Mortsel ligt nét naast Stadsterras. Kom genieten van de gezellige sfeer, verse keuken en fantastische zomerbar!

Bij Stadsterras woon je in het levendige hart van Mortsel, met een supermarkt, bank, bakker en winkelstraat op wandelafstand.

Ook in Stadsterras zelf is er ruimte voor verschillende kleinschalige dienstenbedrijven zoals praktijkruimtes, een kinderdagverblijf en een buurtwinkel. Alle mogelijkheden zijn vlakbij: je beleeft de stad en geniet van al haar voordelen – precies zoals en wanneer jij dat wil.

Neem je de auto? Dankzij de nieuwe, ruime ondergrondse parking heb je altijd een plekje om snel te vertrekken of vlot thuis te komen. Of liever de fiets? Met 600 fietsenstallingen op de site heb je altijd een plaats vlakbij. 

mobiliteit

Klaar om op ontdekkingstocht te gaan?

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.