vrij

om te ontspannen

Park Oude God

Wonen in Stadsterras is ook een beetje wonen in het park Oude God: de twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vloeien in elkaar over.

Niet alleen kijken heel wat van de appartementen en terrassen uit over het weidse groen, het park vormt ook een verlengde van de leefruimtes van zodra je een voet buiten zet. 

Het park Oude God vormt een nieuwe, groene long voor de stad met ruimte voor natuur, sport, spel en ontspanning. Meanderende wandelpaden, glooiende grasvlaktes, speelse waterlopen en een looppiste nodigen uit om van het park te genieten in elk seizoen. Bezoekers en bewoners kunnen er joggen, picknicken, wandelen, de hond uitlaten, fietsen, zonnen of een boek lezen: even uitblazen en tijd nemen voor zichzelf.  

Meer weten?
Ontdek de brochure!

meer groen

Met de komst van Stadsterras wordt het 1,5 hectare grote Oude God park met 1 hectare uitgebreid. Dat staat voor 2,5 hectare groene ruimte waar je vrijuit kan ontmoeten, beleven en ontspannen. 

- Landschapsarchitect Bjorn Gielen, Landinzicht

De nieuwe leien vormen de groene uitlopers van het park – ze verbinden park en stad.

De Alice Nahonlei vormt de toegang van de Mechelsesteenweg en is publieker van karakter. Hier wandel je rechtstreeks naar het park, of kan je even uitrusten op een bankje onder een boom. In de Alice Vigoureuxlei is de sfeer groener en intiemer, met uitsluitend residentiële gebouwen. Met hun brede en rustige karakter bepalen beide uitnodigende leien mee de sfeer van de site. 

wandellanen
buurtplein

Het buurtplein is het hart van Stadsterras.

Deze levendige binnenplaats vormt de centrale schakel die het park, de wandelstraten en het stadscentrum met elkaar verbindt. Het is een plein voor de buurt: een plek die meebeweegt met haar verschillende bezoekers doorheen de dag, en tegelijkertijd open en geborgen aanvoelt. Centraal vind je een grote boom met een zitbank omheen: een herkenbaar punt om even bij te praten, een koffie te drinken of af te tellen tijdens verstoppertje.

contact

Benieuwd wat Stadsterras
voor jou in petto heeft?

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.