vrijheid

om te kiezen

Stadsterras combineert verschillende gebouwen, functies en woontypes om gevarieerd te wonen, te leven en te beleven.

Gebouw Mimir volledig uitverkocht!

Stadsterras wordt in twee fases ontwikkeld. Fase 1 verbindt de Mechelsesteenweg met het park Oude God, met 3 goddelijke gebouwen aan de nieuwe Alice Nahonlei: Iduna, Mimir en Gefion.

Klik op de kaart voor meer info!


Mimir

UITVERKOCHT

Mimir

Mimir is vernoemd naar de oud-Germaanse god van de wijsheid. Je woont er aan de mooi aangelegde ingang van Stadsterras met zowel het stadscentrum als de rust en het groen vlakbij. Je vindt er heel wat verschillende manieren om te wonen: hoog of laag, in een ruime of compacte woning, met zicht op het hart van Mortsel of het groen van jouw wandelstraat en het park… er zijn verschillende appartementen met unieke eigenschappen en prijsklassen, ontworpen voor een gevarieerde mix van bewoners. 

Op het gelijkvloers zijn er ook 3 commerciële ruimtes voorzien.

Mimir is volledig uitverkocht!

Mimir

Geen units meer beschikbaar
12 appartementen

3 commerciële ruimtes

Iduna

Wonen in het hart
van Stadsterras

Iduna

Iduna is vernoemd naar oud-Germaanse god van de jeugdigheid. Je woont er in het hart van Stadsterras. Je kijkt uit op het nieuwe buurtplein en beleeft zo de openheid van een nieuw rustpunt. Hier word je omringd door de verschillende karakters van Stadsterras en woon je tegelijkertijd in een rustig binnengebied, omgeven door groen. 

Iduna bevindt zich op een boogscheut van het park en je kan er dus voluit genieten van zowel het stedelijke leven als de zuurstof die dit groene stadsdeel bieden.

Iduna in een oogopslag:

16 comfortabele appartementen
Ideaal voor starters of investeerders
Mooie 1-slaapkamerappartementen beschikbaar

2-slaapkamerappartementen uitverkocht

Gefion

Hoofd in de wolken
voeten in het park

Gefion

Gefion vernoemd naar de oud-Germaanse god van de planten – hier woon je immers met de voeten in het park en het hoofd in de wolken. Je geniet er van de grootste troeven van Stadsterras vanop de eerste rij en kijkt uitgestrekt over het park, het plein en de stad. Omringd door groen, vind je in dit vrijstaande gebouw een uniek rustpunt in het centrum van de stad. 

Gefion biedt luxueus wonen met niet alleen een indrukwekkend uitzicht en een groot terras, maar ook binnen veel vrijheid. Grote appartementen met royale ramen, hoge plafonds en luxueuze afwerking creëren leef- en ademruimte, licht en perspectief.

Gefion in een oogopslag:

39 luxueuze appartementen
Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
1 commerciële ruimte

Buurtplein

Buurtplein

Deze levendige binnenplaats vormt de centrale schakel die het park, de wandelstraten en het stadscentrum met elkaar verbindt. Het is een plein voor de buurt: een plek die meebeweegt met haar verschillende bezoekers doorheen de dag, en tegelijkertijd open en geborgen aanvoelt.

LBC

Centrum voor
Volwassenenonderwijs

Schoolgebouw LBC

Nieuw schoolgebouw voor volwassenenonderwijs CVO LBC-NVK met klaslokalen, administratieve ruimtes, ontvangstlobby en pauzeruimte.

Fase 2

Fase 2

Stadsterras wordt in twee fases ontwikkeld. Fase 2 zal bestaan uit de renovatie van de oude Sint-Lutgardisschool tot appartementen, heraanleg van de oude speelplaats en de bouw van enkele nieuwe gebouwen langs de Alice Vigoureuxlei.

Deze fase is nog in ontwikkeling en daarom nog niet te koop. Zodra er meer geweten is over deze fase, leest u dat hier!

Vrijheid
in park en stad

Vrijheid
om te ontmoeten

vrijheid

om te wonen

contact

Benieuwd wat Stadsterras
voor jou in petto heeft?

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.