onze aanpak

Over Ciril

Ciril ontwikkelt Stadsterras. Met elk project werken we aan beter wonen, ontspannen en werken - en investeren we in de steden van morgen.

Bij Ciril hebben we meer dan 30 jaar ervaring in project- en stadsontwikkeling. We willen kwalitatief en mooi wonen in onze steden toegankelijker maken voor iedereen. Dat doen we met gemengde, kernversterkende vastgoedprojecten met respect voor wat er was en klaar voor wat er komt. Samen met steden en gemeenten, met investeerders en met de mensen die er wonen en werken natuurlijk!

Jouw woondossier

Wanneer je een woning bij Ciril koopt, willen we dat helemaal afstemmen op jouw wensen, van bouwtraject tot koopervaring. Met onze digitale app MijnCiril zorgen we daarvoor: je eigen online woondossier met alles wat belangrijk is op één plek. Zo blijf je op de hoogte van updates rond je woning, timings en herinneringen, en vraag je zelf transparant informatie op.

Zo blijf je steeds goed geïnformeerd over je woontraject, zonder zorgen.

Wet breyne

Wanneer je bij Ciril een appartement of woning koopt dat nog gebouwd moet worden (op plan) of nog in aanbouw is, geniet je van de bescherming van de woningbouwwet, oftewel de wet Breyne. Zo ben je ervan verzekerd dat wat je koopt, ook effectief gebouwd zal worden binnen de beloofde termijn en dat je uiteindelijk krijgt waarvoor je betaalt. Alles rond betaling, termijnen en de oplevering is immers vastgelegd in deze wet!

Lees meer over deze bescherming

Een team van makelaars

De verkoop van appartementen in Stadsterras wordt begeleid door de makelaars van Immo Patio, Habicom en Coprimmo.

Hun teams in Mortsel staan klaar om je woondroom in Stadsterras waar te maken. Met wie je ook in zee gaat, Ciril blijft mee betrokken in het hele proces.

Neem contact!

Aannemer Democo

Stadsterras wordt gebouwd door aannemer Democo, één van onze zusterbedrijven binnen Democo Group. We zijn dan ook uitstekend op elkaar ingespeeld tijdens het bouwtraject. We delen dezelfde visie op stadsontwikkeling en zetten samen in op bouwkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast werkten we ook samen aan een Minder Hinder-beleid, waarbij we actief werken aan minder hinder voor de buurt tijdens het bouwproces.

Vragen rond hinder bij Stadsterras? 
Bezoek Minder Hinder of mail naar stadsterras@democo.be

Stad Mortsel

Stadsontwikkeling kan natuurlijk niet zonder een intensieve samenwerking met de stad. Voor Stadsterras werkte Ciril nauw samen in PPS met Stad Mortsel en heel wat mensen van de dienst stedenbouw. 

We hebben samengewerkt om van Stadsterras een plaats te maken die niet alleen dient om te wonen, maar ook een sluitstuk vormt van de stedelijke herontwikkeling van de Oude God-site. Hier combineren we oplossingen voor wonen (via nieuwbouw én renovatie) met ontsluiting, mobiliteit, een nieuw buurtplein en veel meer groen. We zetten samen in op leefbaarheid en duurzaamheid voor Mortsel!

contact

Benieuwd wat Stadsterras
voor jou in petto heeft?

Ciril is een project- en stadsontwikkelaar met meer dan 30 jaar ervaring. Onze naam verwijst naar onze bezieler Cyriel Demot en naar onze passie, city real estate. Als onderdeel van Democo Group zoekt Ciril naar opportuniteiten in onze steden om beter te kunnen wonen, werken en ontspannen. Dat doet het samen met andere bedrijven, de steden zelf en de mensen die er wonen: city real estate for real people.